USA: New York

In mei 2010 hebben we een stedentrip naar New York gemaakt ter ere van mijn 50ste verjaardag:

Bladwijzer maken Permalink.

6 reacties

 1. Hallo René, via een andere site zag ik je link en heb genoten van je prachtige foto’s. Over 6 weken vertrekken we naar New York en als ik ook maar enigzins bij de kwaliteit van jouw foto’s in de buurt kom ben ik al heel blij. Zit alleen te twijfelen of ik een statief moet aanschaffen. Heb jij het veel gebruikt in NY? Groetjes Suzan

  • Hoi Suzan, dank je voor de leuke complimenten!
   Ik had geen statief mee op de New York trip, ook geen moment gemist. Wel een tip voor objectieven, ik heb voornamelijk groothoek gebruikt, de 14-24 is bijna niet van de camera af geweest. Alles is erg hoog daar en staat ook nog eens relatief dicht op elkaar, vandaar.
   Veel plezier in New York en ben benieuwd naar de resultaten.

   Gr. René

 2. He Remoss,

  Via het objectiefdilemmadraadje op NCN kwam ik via jouw link hier terecht. WOW: een superprachtige serie waarin vele topfoto’s elkaar opvolgen. Hiermee kun je een boek vullen, geeft een geweldige indruk van de stad door het oog van een geweldige fotograaf ! Volgens mij wel duidelijk dat ik onder de indruk ben van deze serie 😉

 3. Hallo Rene

  Zat je NY foto’s te bekijken en zag wee hele herkenbare plekjes. Wij zijn er in 2012 geweest. Zag enkele foto’s van het Gershwin hotel om de hoek bij het ” museum of sex” . We hebben daar vijf overnachtingen gehad. En heel bijzonder hotel met een rijk historisch verleden. Ik weet niet of jullie ook daar je verblijf had maar ondanks dat het een bijzonder hotel is waren de bedden uitermate klein, oud en versleten. Niet best maar wel heel eg leuk.
  Prachtige foto’ s overigens.

  • Dank je Peter. Ja we hebben in het Gershwin drie nachten geslapen. Inderdaad brakke bedden maar wel een erg gaaf hotel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.